Nylansering av Matgåva

Nylansering av Matgåva

Nylansering av Matgåva

Vi värnar om miljön

Sedan Matgåva startades under 2017 har vi hela tiden arbetat mot att kunna erbjuda en så miljövänlig tjänst som möjligt. Denna strävan grundar sig i att vi vill återspegla vad Matgåvorna faktiskt innehåller: schyssta produkter − i dubbel bemärkelse!

De lådorna som användes inledningsvis importerades från Italien och kändes inte som en hållbar lösning på lång sikt. Våra nya lådor produceras i Olsfors, cirka två mil från vårt lager i Borås. Lådorna är gjorda av svenskproducerad kartong och är tryckta med giftfri färg.

Vi jobbar ständigt mot att hitta plastfria lösningar för vårt packmaterial. Vi har kommit ett stort steg på vägen då vi nu kan utesluta bubbelplast i packningen.

 

Nyhet i sortimentet

I och med nylanseringen släpper vi också en helt ny Matgåva – Grillkväll! Denna glödheta Matgåva innehåller smaksättare, snacks och törstsläckare för en smakfull kväll vid grillen. En given gåva till sommarens alla festligheter!

 

Läs mer och se hela sortimentet av våra matgåvor Matgåvor

Psst… Glöm inte att följa Matgåva på Facebook och Instagram

 

Vi använder cookies för att ge dig en överlägsen användarupplevelse. Om du vill veta mer om cookies och hur vi använder dem, vänligen klicka på Läs mer..

Läs mer