Potatissallad med italienska smaker
Recept: www.baraenkakatill.se
Ca. 4 portioner
Ingredienser
ca 1 kg potatis (gärna liten delikatesspotatis om det inte är säsong för färskpotatis)
10 st soltorkade tomater i olja
2 dl riven pecorinoost
blad från en basilikaplanta
ca 70 g rucola (en liten påse)
blad från en basilikaplanta
3 msk Örtagårdsdressing från Börslycke gård
salt och peppar
Gör såhär:
- Koka potatisen.
- Strimla de soltorkade tomaterna och riv pecorinon grovt medan potatisen kokar. När potatisen svalnat något, rör samman den i en stor skål med soltorkade tomater, pecorino, basilikablad och rucola.
- Rör ner 3 msk Örtagårdsdressing, och smaka av med salt och peppar.
MATKOMPANIET
MATGÅVOR
BETALA TRYGGT MED
LEVERANSER MED