Soyamarinerad fläskfilé

Ingredienser

800 g fläskfilé (1 stor eller två små)

4 msk PRB Mushroom Soy Sauce

2 msk rapsolja

1 msk honung

1 tsk paprikapulver

½ tsk chilipulver

salt

Gör såhär:

  1. Blanda soja, olja, honung och kryddor.
  2. Pensla fläskfilén runtom med blandningen och bryn den runt om på hög värme.
  3. Sänk värmen och stek filén i ca 15-20 minuter. (eller till fläskfilén har en innertemperatur på 70˚C)
  4. Låt köttet vila i aluminiumfolie i 10 minuter.
  5. Skär den färdigstekta filén i skivor.
  6. Servera med en krämig potatissallad eller din favoritsallad.

Cookies

Vi använder cookies för att ge dig en överlägsen användarupplevelse. Om du vill veta mer om cookies och hur vi använder dem, vänligen klicka på learn more.

Learn more