Frukostfrallor med vita bönor

6 stycken

Ljuvligt saftiga glutenfria frukostfrallor gjorda på vita bönor och fiberhusk.

 

Ingredienser

2 msk fiberhusk

3 dl stora vita bönor/smörbönor

3 ägg

2 msk äppelcidervinäger

1 msk honung

2 tsk bakpulver

1 krm salt

 

Pensling:

solroskärnor

1 uppvispat ägg


Gör så här:

  1. Mixa alla ingredienserna till en jämn och kletig smet. Låt smeten svälla i ca. 10 minuter.
  2. Sätt ugnen på 200 grader.
  3. Fukta händerna och forma 6 stycken bullar. Lägg dem på en bakplåtspappersklädd plåt. Pensla bullarna med ett uppvispat ägg och strö över solroskärnor eller något annat du gillar.
  4. Grädda bullarna i mitten av ugnen i ca. 20–25 minuter. Låt svalna något innan servering.

Cookies

Vi använder cookies för att ge dig en överlägsen användarupplevelse. Om du vill veta mer om cookies och hur vi använder dem, vänligen klicka på Läs mer..

Läs mer