Frukostfrallor med vita bönor
6 stycken
Ljuvligt saftiga glutenfria frukostfrallor gjorda på vita bönor och fiberhusk.
Ingredienser
2 msk fiberhusk
3 dl stora vita bönor/smörbönor
3 ägg
1 msk honung
2 tsk bakpulver
1 krm salt
Pensling:
solroskärnor
1 uppvispat ägg
Gör så här:
- Mixa alla ingredienserna till en jämn och kletig smet. Låt smeten svälla i ca. 10 minuter.
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Fukta händerna och forma 6 stycken bullar. Lägg dem på en bakplåtspappersklädd plåt. Pensla bullarna med ett uppvispat ägg och strö över solroskärnor eller något annat du gillar.
- Grädda bullarna i mitten av ugnen i ca. 20–25 minuter. Låt svalna något innan servering.
MATKOMPANIET
MATGÅVOR
BETALA TRYGGT MED
LEVERANSER MED