Soyaslungad nudelsallad med ananasfilé
Ingredienser:
4 kycklingfiléer
½ dl ananasglaze
1 mango
SOYADRESSING MED SMAK AV LIME- & KORIANDER
Saft av 2 lime
1 dl PRB Mörk soya, välj mellan ekologisk eller mushroom
½ msk sesamolja
2 msk koriander, hackad (kan bytas ut mot bladpersilja)
NUDELSALLAD
250 g färsk broccoli, I buketter
1 rödlök, strimlad
100 g böngroddar
4 salladslökar, strimlade
2 msk sesamfrön , lätt rostade
Gör såhär:
- Rör ihop dressingen.
- Koka nudlar och broccoli. Häll över i ett durkslag och spola hastigt med kallt vatten, häll sedan ner i en skål.
- Fräs rödlöken i lite olja tillsammans med böngroddarna och låt svalna.
- Vänd ner alla grönsaker och dressing i nudlarna och strö över rostade sesamfrön.
- Stek köttet på medelhög värma ca 4 minuter på varje sida. Pensla med ananasglaze på båda sidor strax innan köttet är klart.
- Låt gärna köttet vila 5-10 minuter innan servering, servera sedan tillsammans med nudelsalladen.
MATKOMPANIET
MATGÅVOR
BETALA TRYGGT MED
LEVERANSER MED