Sök Sök

Favoriter

Favoriter

Leverans 1-2 dagar Fri frakt från 300kr

Handla & betala

Din order plockas av oss inom 6 timmar. För att beställa ska du ha fyllt 18 år.

Priser och avgifter

Priser för konsument DHL paket
Fraktkostnad för privatpersoner är 50 kr vid ordervärde under 300 kr. Fri frakt gäller vid ordervärde på 300 kr och uppåt.

Priser för grossister DHL pall
Fraktgränsen för att uppnå fri frakt är 6000kr för kolonial artiklar om man inte uppnår detta belopp så faktureras du 250kr i frakt avgift.

Samtliga priser som anges på matkompaniet.se är inklusive moms och exklusive fraktkostnaden. Är du en grossist kund så är priserna exklusive moms och frakt.

Vi har valt att subventionera fraktkostnaden och alltid erbjuda fasta priser för att göra det enkelt för dig som kund. Du kan slippa fraktkostnaden genom att hämta dina varor på vårt lager i Borås.

Betalningssätt

Direktbetalning
Vi samarbetar med Klarna, som är Nordens ledande leverantör av betaltjänster via Internet. Klarna är certifierade av banker och kortinlösare till att hantera betaltransaktioner på högsta säkerhetsnivå. All kommunikation mellan butiken och din bank sköts av Klarna och krypteras via SSL (Secure Sockets Layer). Vi har därmed aldrig tillgång till kortinformationen och kan därför inte registrera eller lagra dina kortuppgifter. Vid betalning med kort fyller du i ditt kortnummer, kortets giltighetstid och CVC/CVV-kod. Vi accepterar betalning med VISA, MasterCard och American Express samt direktbetalningar via Handelsbanken, Swedbank och SEB.

Matkompaniet faktura är endast tillgängligt för våra grossistkunder som genomgått en kreditkoll.

Klarna Faktura
Genom vårt samarbete med Klarna kan vi erbjuda privatkunder att handla mot faktura. För fullständiga villkor och mer information läs mer här. Fakturan skickas via e-post.

Klarna Delbetalning
Genom vårt samarbete med Klarna kan du delbetala ditt köp. I kassan väljer du betalningsalternativet delbetalning och hur många månader du vill dela upp betalningen på. När du sedan bekräftar ditt köp och din ansökan om delbetalning, gör Klarna en sedvanlig kreditprövning.

 

 

Vi använder cookies för att ge dig en överlägsen användarupplevelse. Om du vill veta mer om cookies och hur vi använder dem, vänligen klicka på Läs mer..

Läs mer