Torsk med spröd topp

Du kan använda andra typer av fisk i stället för torsk.

 
Ingredienser
100 g tomat
100 g torsk
1 tesked senap
20g Cornflakes EASIS
lite rapsolja
torkad timjan
salt och peppar
gräslök

Gör så här:
Skiva tomaterna och lägg i en ugnsfast form. Placera torsk ovanpå. Smörj senap på den övre sidan av fisken.
Krossa Cornflakes och strö på. Ringla över lite olja och krydda med timjan, salt och peppar. Baka i ugnen, 200°, i cirka femton minuter. Skär gräslök för att toppa med.
Servera gärna med en grön sallad.
 
 
 
 
Näringsinnehåll per 100g
Energi: 541kJ/129 kcal
Fett: 5,3g
- varav mättat fett: 0,2g
Kolhydrater: 9,9g
- varav sockerarter: 1,2g
Kostfibrer: 2,3g
Protein: 9,2g
Salt: 0,07g

Cookies

Vi använder cookies för att ge dig en överlägsen användarupplevelse. Om du vill veta mer om cookies och hur vi använder dem, vänligen klicka på learn more.

Learn more