Japansk Cesarsallad

Ingredienser

800 g strimlade kycklinglår

1 dl Japansk Soya

½ chili hackad

½ dl naturella sesamfrön

1 msk honung

SALLAD

1 pkt halloumi

200 g sockerärtor

250 g solrosskott

250 g babyspenat

Gör såhär:

  1. Blanda alla ingredienser till kycklingen och sprid ut det på en ugnsplåt.
  2. Tillaga i 225oC i 20 min, vrid sedan på grillfunktionen och kör i ca5-10min till för att kycklingen skall bli riktigt knaprig och god.
  3. Strimla sockerärtorna och vänd ner dem i salladen
  4. Stek haloumin, lägg den på salladen
  5. Lägg till sist upp kycklingen på salladen och servera!

Cookies

Vi använder cookies för att ge dig en överlägsen användarupplevelse. Om du vill veta mer om cookies och hur vi använder dem, vänligen klicka på learn more.

Learn more