Soyaslungad nudelsallad med ananasfilé

Ingredienser:

4 kycklingfiléer

½ dl ananasglaze

1 mango

SOYADRESSING MED SMAK AV LIME- & KORIANDER

Saft av 2 lime

1 dl PRB Mörk soya, välj mellan ekologisk eller mushroom

½ dl sweet chili sås

½ msk sesamolja

2 msk koriander, hackad (kan bytas ut mot bladpersilja)

1 msk honung

NUDELSALLAD

250 g Katoz äggnudlar

250 g färsk broccoli, I buketter

1 rödlök, strimlad

100 g böngroddar

4 salladslökar, strimlade

2 msk sesamfrön , lätt rostade

 

 

Gör såhär:

  1. Rör ihop dressingen.
  2. Koka nudlar och broccoli. Häll över i ett durkslag och spola hastigt med kallt vatten, häll sedan ner i en skål.
  3. Fräs rödlöken i lite olja tillsammans med böngroddarna och låt svalna.
  4. Vänd ner alla grönsaker och dressing i nudlarna och strö över rostade sesamfrön.
  5. Stek köttet på medelhög värma ca 4 minuter på varje sida. Pensla med ananasglaze på båda sidor strax innan köttet är klart.
  6. Låt gärna köttet vila 5-10 minuter innan servering, servera sedan tillsammans med nudelsalladen.

Cookies

Vi använder cookies för att ge dig en överlägsen användarupplevelse. Om du vill veta mer om cookies och hur vi använder dem, vänligen klicka på learn more.

Learn more